O nama

HEMCO

Preduzeće HEMCO poseduje više od 15 godina iskustva na tržištu Republike Srbije.
Sa jasnom strategijom razvoja i kreativnom vizijom, na tri hektara korisne površine formirali smo modernu kompaniju sa savremenom proizvodnom opremom i superiornom tehnologijom.

U svom radu posedujemo preko 30.000 tona proizvedenih i isporučenih proizvoda bez ijedne reklamacije.

Naš cilj

Da upravo Vama omogućimo pouzdanost usluge i isporuke najkvalitetnijih proizvoda visokih standarda kvaliteta.

Naš tim

Stručni tim za maziva svakodnevno radi na daljem usavršavanju i pronalascima novih proizvoda, vodeći računa o ispunjavanju svih tehničkih zahteva novih motora i industrijskih postrojenja.

Naše vrednosti

Ulaganje u razvoj, istraživanje i primenu , kao i stalni kontakti sa vodećim petrohemijskim proizvođačima, omogućili su da svojim  potrošačima obezbedimo asortiman najsavremenijih fluida i maziva.

Naš kvalitet

Stalna kontrola u procesu proizvodnje osigurava deklarisan kvalitet po utvrđenim standardima kvaliteta API, ACEA, ISO, DIN kao i dodatnim standardima i zahtevima proizvođača vozila

(VW, MB, BMW, VOLVO, PORSCHE, SANIA,  DAF, RENAULT, CUMMINS, GENARAL MOTORS-GM…)

Tu smo za vas

Našim potrošačima stoje na raspolaganju službe primene i laboratorije koje će, u svakom pojedinačnom slučaju, pružiti tehnički servis, laboratorijsko ispitivanje i preporuku za korišćenje odgovarajuće vrste i kvaliteta maziva, a prema potrebi uraditi i kompletan plan podmazivanja.

Naši Kupci

AD Rudnik u vlasništvu Contango 
GSP Beograd
Srbijašume
Pivara Nikšić
RTS
Elektrovojvodina 
Lasta
Vojska SrbijE
JAT
Štark